ميراث آريا(chtn) - سرهنگ اميدي ضمن اعلام اين‌که کميته ويژه اي براي رسيدگي به جرايم رايانه اي تشکيل شده است، گفت: نيروي انتظامي يکي از 12 عضو ستاد مبارزه با جرايم رايانه اي است اما با تمامي جرايم در فضاي اينترنت برخورد مي کند.

وي اظهار کرد: نيروي انتظامي همانطور که با جرايم عادي همچون سرقت و زورگيري برخورد مي کند، با توجه به گسترده تر شدن روزافزون اينترنت و عمومي شدن استفاده از آن، با جرايمي که در فضاي اينترنت رخ مي دهد هم برخورد مي کند.

رييس پليس مبارزه با جرايم رايانه اي آگاهي ناجا ادامه داد: کميته ويژه اي در پليس مبارزه با جرايم رايانه اي ايجاد شده که فضاي اينترنت را رصد مي کند و در رابطه با جرايمي همچون، فروش لوازم غيرمجاز، کلاهبرداري وغيره وارد عمل مي شود.

وي در خصوص اين که آيا پليس تنها با جرايمي همچون کلاهبرداري در اينترنت برخورد مي کند، گفت: نيروي انتظامي بنا بر قانون، ضابط قضايي است و با هرگونه جرمي در اينترنت از کلاهبرداري و آگهي هاي غيرمجاز تا توهين به افراد و نشر اکاذيب برخورد مي کند.

اميدي ادامه داد: در رابطه با توهين، عموما بايد شاکي خصوصي داشته باشد، اما در رابطه با برخي اشخاص احتياج به شاکي خصوصي نيست که اين افراد را قانون مشخص کرده است. نيروي انتظامي با موضوعات سياسي نيز در صورتي که کار غيرقانوني صورت گرفته باشد بنابر قانون ورود پيدا مي کند.

رييس پليس مبارزه با جرايم رايانه اي آگاهي ناجا در رابطه با ايجاد پليسي به نام پليس اينترت، تصريح کرد: همانطور که وظيفه پليس در جامعه ايجاد امنيت است، در فضاي اينترنت نيز بايد امنيت را برقرار کند و با توجه به گسترده تر شدن استفاده از اينترنت، دقت و بررسي پليس نيز افزايش مي يابد.

او ادامه داد: جرايم در فضاي اينترنت هنوز به شکل سازمان يافته نيست و طوري نيست که با باندهاي مجرم در اين فضا روبه رو باشيم و بيشتر جرايم انفرادي صورت مي گيرد.
اميدي پرونده هاي تشکيل شده در رابطه با جرايم رايانه اي در پليس را بيشتر مربوط به کلاهبرداري، توهين، نشر اکاذيب و... عنوان کرد.
100

انتهای پیام/

کد خبر 1388082315